主.题:电.磁.武.器.是.法.西.斯.犯.罪.暴.徒!!!!!!!!!!我.从.没.支.持..过.电.磁.武..器.杀.害.我. 的.亲.人.朋.友。 ------------------------- 2017年9月29日, 5:29电.磁.武.器.工.作.人.员.无.证.据.非.法.获.取.我.的.社.会.关.系.和..朋.友.的.信.息, ---------------------------- 未.经.我.同.意,单.方.面.强.制.企.图.将.我..作.为.伪.证.人, ----------

浏览上一个主题 浏览下一个主题 向下

主.题:电.磁.武.器.是.法.西.斯.犯.罪.暴.徒!!!!!!!!!!我.从.没.支.持..过.电.磁.武..器.杀.害.我. 的.亲.人.朋.友。 ------------------------- 2017年9月29日, 5:29电.磁.武.器.工.作.人.员.无.证.据.非.法.获.取.我.的.社.会.关.系.和..朋.友.的.信.息, ---------------------------- 未.经.我.同.意,单.方.面.强.制.企.图.将.我..作.为.伪.证.人, ----------

帖子 由 Admin 于 周五 九月 29, 2017 5:47 am

主.题:电.磁.武.器.是.法.西.斯.犯.罪.暴.徒!!!!!!!!!!我.从.没.支.持..过.电.磁.武..器.杀.害.我.

的.亲.人.朋.友。
-------------------------
2017年9月29日, 5:29电.磁.武.器.工.作.人.员.无.证.据.非.法.获.取.我.的.社.会.关.系.和..朋.友.的.信.息,
----------------------------
未.经.我.同.意,单.方.面.强.制.企.图.将.我..作.为.伪.证.人,
--------------------------
电.磁.武.器.工.作.人.员.这.是.做.伪.证.诬..告.勒.索.钱.财。
-----------------------
被.我.拒.绝.配.合.后.狠.狠.攻.击.我..右.眼。针.刺.感。
=====================
主.题:电.磁.武.器.用.不..健.康.的.人.群.来.评..价.健.康.的..人.群。这.是.企..图.制.造.黑.暗.的.社.会。
----------------------
主.题:日.伪.满.洲.旧.中.国.官..僚.利.用.电..磁.武.器.控..制.我.家.族.重.要.原.因..之.一,留.我.家.族.的.优.秀..妇.女.做.种.,而.我.家.族.的..男.人.没.后.代.或.没.优.秀.体..格.的.后.代。
-------------------------
日.伪.满.洲.地.区.卑.鄙.的.无.人.道.主.义.奴..隶.统.治.手.段!!
====================================
2017年9月29日, 2:40电.磁.武.器.攻.击.我.生..殖.器.尿.道,针..刺.感。
---------------------------------------
2017年9月29日, 2:41电磁..武.器.攻.击.我.肚.子,痛.感。
===================
主.题:日.伪.满.洲.金.融.垄.断.利.益..集.团.催.化.旧.中.国.官..僚.复.辟,法.西.斯.的.统.治..手.段。
------------------
2017年9月29日, 1:01电.磁.武.器..攻.击.我.右.眼,针.刺.感。
2017年9月28日,12:55电.磁.武.器.攻.击..我.左.脚.掌.心,针.刺.感。
-------------------
2017年9月28日,17:00到12:17电.磁.武.器.造.成..停.电,断.通.信。这.是.电.磁.武.器.非..法.骚.扰.中.国..合.法.公.民。

Admin
Admin

帖子数 : 1746
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

浏览上一个主题 浏览下一个主题 返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题