主.题:电.磁.武.器..昨.晚.骚.扰.我.一.夜,我.干.脆.不.睡,因.为.疲.劳,我.在.2017年.10月.3日, 8点.到 11:36休.息, ------------------------- 2017年10月3日, 8点到11:36电.磁.武.器..趁.我.休.息.托.梦,梦.境.是.电.磁.武..器.工.作.人.员.所..编.造, 不.是.我..记.忆.内容。 ------------------------ 我.记.忆.内.容..没.有.梦.中.出.现.的.人..物.形.象。 --

浏览上一个主题 浏览下一个主题 向下

主.题:电.磁.武.器..昨.晚.骚.扰.我.一.夜,我.干.脆.不.睡,因.为.疲.劳,我.在.2017年.10月.3日, 8点.到 11:36休.息, ------------------------- 2017年10月3日, 8点到11:36电.磁.武.器..趁.我.休.息.托.梦,梦.境.是.电.磁.武..器.工.作.人.员.所..编.造, 不.是.我..记.忆.内容。 ------------------------ 我.记.忆.内.容..没.有.梦.中.出.现.的.人..物.形.象。 --

帖子 由 Admin 于 周二 十月 03, 2017 11:53 am

主.题:电.磁.武.器..昨.晚.骚.扰.我.一.夜,我.干.脆.不.睡,因.为.疲.劳,我.在.2017年.10月.3日, 8点.到11:36休.息,
-------------------------
2017年10月3日, 8点到11:36电.磁.武.器..趁.我.休.息.托.梦,梦.境.是.电.磁.武..器.工.作.人.员.所..编.造,

不.是.我..记.忆.内容。
------------------------
我.记.忆.内.容..没.有.梦.中.出.现.的.人..物.形.象。
----------------------------
托梦..的.目.的.是.诬.告。栽.赃.陷.害,电.磁.武..器.工.作.人.员.是.法..西.斯.帝.国.主..义.者。
电.磁.武.器.对.身.体.的.伤.害:
1。电.磁.武..器.工.作.人.员,将.中.国.航.天.局.进.口.技.术.滥.用。眼.球.角.膜.构.成.如.鸡.蛋.蛋.白,加.

热 .后.变.成..白.色.角.质.化,白.内.障,
--------------------------------------
电.磁.武.器.是.300GHZ-3000GHZ.亚.毫.米.级..别,攻.击.点.极.小,被.攻.击.后.眼.有..障.碍.感.就.证.明..是

.被.伤.害.角.膜。
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2。电.磁.武.器.攻.击.生.殖.器.器.官,降.低.生.育.能.力。
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
3。电.磁.武.器.加.速.人.体.衰.老,可.以.3.到.5.个.月.内.通.过.托.梦.不.停.让.大.脑..细胞..不.得.到.休.

息.而.迅.速..衰.老,具.体.表.现...是.白.发.增.多.。

Admin
Admin

帖子数 : 1777
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

浏览上一个主题 浏览下一个主题 返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题